Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες – Μηνύματα από το Σώμα

Μηνύματα απο το Σώμα

Εδώ ο συγγραφέας ανιχνεύει τις βαθύτερες αιτίες σε 5.000 συμπτώματα και η συνειδητοποίησή τους και η αποδοχή, μας βοηθά να συνδεθούμε και πάλι με την Υγεία, την αγάπη προς τον ευατό μας και να φέρουμε αρμονία στη Ζωή μας.
Χρειαζόμαστε να “γνωρίζουμε” για να μπορούμε να θεραπεύσουμε κάτι. Η επίγνωση αυτή σε σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό επίπεδο θα μας οδηγήσει στην υγεία, την εσωτερική και εξωτερική αρμονία. Γνώρισα τον δάσκαλό μου το 1976 σε ερευνητικά προγράμματα ψυχοσωματικής. Με τίμησε όταν μου έδωσε τα δικαιώματα της έκδοσης του έργου του για την Ελλάδα.

Όλα αυτα τα χρόνια οι πληροφορίες του βοήθησαν πολλούς πελάτες του Κέντρου Συναισθηματικής Έρευνας να γίνουν θεραπευτές του εαυτού τους.

Δρ. Βίκυ Σίμου, Ph.d.

Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες

Ο Αμερικανός κλινικός ψυχολόγος Narayan, Singh Khalsa, Ph.d. με ειδίκευση στη φυσική ιατρική και μεταφυσική ανήκει στους πρωτοπόρους της ψυχοσωματικής της μελέτης των εξαρτήσεων. Χαρακτηρίζει το προφίλ του συμπτώματος και ανιχνεύει το ασυνείδητο και το υπέρ-συνείδητο (ψυχή) αναλύοντας την επίδρασή του στην Ζωή μας.

Το σώμα πάντα δίνει μηνύματα στη συνείδησή μας, όταν ασθενούμε, για να βοηθήσει τη σύνδεση με την ψυχή μας. Ασθενούμε κάθε φορά που έχουμε δυσαρμονία σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο.

Εδώ ο Συγγραφέας ανιχνεύει τις βαθύτερες αιτίες για σοβαρές συμπεριφορές εξάρτισης και επιθυμιών του εθισμού. Με ερωτηματολόγια και τεστ προσωπικότητας καθώς και με γενεολογικά διαγράμματα κατέγραψε βασικά στοιχεία στο προφίλ της προσωπικότητας της εξάρτησης και της δυνατής επιθυμίας για ουσίες ή δραστηριότητες.

Δρ. Βίκυ Σίμου, Ph.d.

Αγορά βιβλίου