Διαχείριση του Πένθους

1

 

Διαχείριση του Πένθους

 

Διαχείριση του Πένθους

Ο στόχος της θεραπείας είναι να διδάξει βαθύτατες και λεπτότατες δεξιότητες διαχείρισης του πένθους. Κι αυτό γίνεται μέσα από τη χρήση κι εφαρμογή στην πράξη, πρωτοπόρων τεχνικών έκφρασης και διαχείρισης των συναισθημάτων, φτιάχνοντας το κουτί του πένθους μέχρι να χτιστεί ο νέος σκοπός για να μπορεί το άτομο να συνεχίσει την ζωή του. Τεχνικές που μιλούνε στο δεξί μας ημισφαίριο οπού και υπάρχει ο μηχανισμός αυτοθεραπείας. Τα μέσα μπορεί να είναι η μουσική, η κίνηση, η τέχνη μέσα από το κολλάζ, τον πηλό, τη ζωγραφική και τις κατασκευές και συγκεκριμένες συνταγές για το κάθε άτομο κλινικής ύπνωσης.
Οι βιωματικές εμπειρίες αυτές προσπερνούν την γλωσσική έκφραση, που έτσι κι αλλιώς αδυνατεί να ‘χωρέσει’ τον πόνο της απώλειας. Οι Τεχνικές διεισδύουν στο βαθύτερο κόσμο των συναισθημάτων, θεραπεύοντας με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

2

Πληροφορίες για τις θεραπείες στείλτε email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από τις εκδόσεις μας

Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες

Αξίζω

Διαταραχές Φαγητού

Γονείς, Έφηβοι & Όρια

Εγχειρίδιο για γονείς

Εγγραφή στο Newsletter*

Βρείτε μας στο

Νέο Site !

Επισκεφτείτε το NΕΟ site της  ΠΡΩΤΗΣ Ελληνικής Εταιρείας Αυτοεκτίμησης και Συμβουλευτικής
www.europe-esteem.gr

Σπίθες

  • "Αισθάνομαι ευτυχής που μπορεί κανείς σε πολύ λίγο χρόνο, κάτι που δεν το φανταζόμουν, να διώξει από πάνω του συναισθήματα αρνητικά μια ζωής. Συναισθήματα kokkiniγια τα οποία υπέφερα πολύ. ΑΘΗΝΑ "
  • "Χωρίς αυτοεκτίμηση δεν πας πουθενά στη ζωή. Χωρίς σεβασμό στον εαυτό σου δεν μπορείς να σταθείς στον κόσμο… Σας ευχαριστώ που βρεθήκατε ως φάρος να μου δείξετε την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει το καράβι του εαυτού μου στη θάλασσα της ζωής… ΛΑΡΙΣΑ"
  • "Είναι ένα πολύ ωραίο σεμινάριο, διαφωτιστικό, βοηθητικό για προσωπική και επαγγελματική βοήθεια. Να είστε γερή και δυνατή, να δίνετε τις γνώσεις σας να τις μοιράζεστε μ’όλους εμάς που θέλουμε να kitriniβοηθηθούμε και να βοηθήσουμε. "