• Πεδία εργασιών
  • Πρόληψη
  • Νέοι Γονείς

Νέοι Γονείς

Να μάθουν οι γονείς να εργάζονται για τα παιδιά τους με νέα μέσα, πνευματικά. Ένα παιδί, που κάθε μέρα θα τρέφεται ή θα εμπλουτίζεται μ΄ αυτά τα στοιχεία θα καταπλήξει αργότερα ολόκληρο τον κόσμο.

Να μάθουν οι γονείς να έλκουν στοιχεία πιο αιθέρια και να τα προβάλουν πάνω στα παιδιά τους. Να αναδύσουν οι γονείς την ποιότητα της Αγάπης στον  εαυτό τους γιατί μόνο αυτή προκαλεί  πραγματικές  αλλαγές  στο  παιδί.

Διαβάστε σχετικά μια ενδιαφέρουσα εργασία με τίτλο "Είμαι καλός γονιός;"

Πρόληψη. Νέα ζευγάρια.

Να  προετοιμαστούν τα νέα ζευγάρια  ώστε  οι  σκέψεις,  τα  συναισθήματα  τους  και η συμπεριφορά τους να έλξει  στην  οικογένεια  τους  όντα  εξαίρετα. ΜΙΑ  ΑΝΑΤΡΟΦΗ  ΑΡΧΙΖΕΙ  ΠΡΙΝ ΑΠΟ Η ΓΕΝΝΗΣΗ Γνώση σε ποια εσωτερική ψυχική κατάσταση πρέπει  να  βρίσκεται  το  ζευγάρι  πριν  τη  στιγμή  της  σύλληψης

Περίοδος Εγκυμοσύνης
Η σημαντικότερη περίοδος για τη προστασία του παιδιού. Η οικοδόμιση του υγιούς φυσικού, συναισθηματικού και ενεργειακού σώματος. Το παιδί παίρνει όλα τα υλικά από τη μητέρα του.

Το  πρόγραμμα αυτό δεν είναι απλά μια εκπαίδευση γονέων.
Είναι ένα σχέδιο για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Κύκλοι Εκπαίδευσης

Ομάδες θετικής ψυχολογίας - αυτοεκτίμησης

Σύλληψη/Εγκυμοσύνη.
Το ενός έτους παιδί.
Το δίχρονο παιδί
Το τρίχρονο παιδί.
Το τετράχρονο παιδί.
Το πεντάχρονο παιδί.

Το  εσωτερικό  παιδί  των  Γονέων
Μια θαυματουργή  εργασία από τη γέννηση έως  και την  εφηβεία. Για  όλα  τα  άτομα  πάνω  από  20  ετών. Η  σημαντικότερη  πρόληψη  για  την   κακοποίηση  στα  παιδιά  μας. Ταυτόχρονα  η  δική  μας  απελευθέρωση  από  τα  τραύματα  της παιδικής μας ηλικίας.  Το  τελείωμα  των  ψυχοσωματικών  συμπτωμάτων  και  ασθενειών  μας. Η  ανάδυση της δημιουργικότητας  και της  χαράς. Η  απόσυρση του τραύματος και  η  ανάκληση  των  δυνάμεών  μας. Αυτό  που  γνωρίζουμε, αυτό διδάσκουμε. Να  σταματήσει  ο αυτόματος πιλότος των  γονέων προς  τα παιδιά  μας.

Πληροφορίες στα σεμινάρια.

Από τις εκδόσεις μας

Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες

Αξίζω

Διαταραχές Φαγητού

Γονείς, Έφηβοι & Όρια

Εγχειρίδιο για γονείς

Εγγραφή στο Newsletter*

Βρείτε μας στο

Νέο Site !

Επισκεφτείτε το NΕΟ site της  ΠΡΩΤΗΣ Ελληνικής Εταιρείας Αυτοεκτίμησης και Συμβουλευτικής
www.europe-esteem.gr

Σπίθες

  • "Αισθάνομαι ευτυχής που μπορεί κανείς σε πολύ λίγο χρόνο, κάτι που δεν το φανταζόμουν, να διώξει από πάνω του συναισθήματα αρνητικά μια ζωής. Συναισθήματα kokkiniγια τα οποία υπέφερα πολύ. ΑΘΗΝΑ "
  • "Χωρίς αυτοεκτίμηση δεν πας πουθενά στη ζωή. Χωρίς σεβασμό στον εαυτό σου δεν μπορείς να σταθείς στον κόσμο… Σας ευχαριστώ που βρεθήκατε ως φάρος να μου δείξετε την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει το καράβι του εαυτού μου στη θάλασσα της ζωής… ΛΑΡΙΣΑ"
  • "Είναι ένα πολύ ωραίο σεμινάριο, διαφωτιστικό, βοηθητικό για προσωπική και επαγγελματική βοήθεια. Να είστε γερή και δυνατή, να δίνετε τις γνώσεις σας να τις μοιράζεστε μ’όλους εμάς που θέλουμε να kitriniβοηθηθούμε και να βοηθήσουμε. "