• Εκδόσεις
  • Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες

Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες - Μηνύματα απο το Σώμα

Μηνύματα απο το Σώμα

Εδώ ο συγγραφέας ανιχνεύει τις βαθύτερες αιτίες σε 5.000 συμπτώματα και η συνειδητοποίησή τους και η αποδοχή, μας βοηθά να συνδεθούμε και πάλι με την Υγεία, την αγάπη προς τον ευατό μας και να φέρουμε αρμονία στη Ζωή μας.
Χρειαζόμαστε να "γνωρίζουμε" για να μπορούμε να θεραπεύσουμε κάτι. Η επίγνωση αυτή σε σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό επίπεδο θα μας οδηγήσει στην υγεία, την εσωτερική και εξωτερική αρμονία. Γνώρισα τον δάσκαλό μου το 1976 σε ερευνητικά προγράμματα ψυχοσωματικής. Με τίμησε όταν μου έδωσε τα δικαιώματα της έκδοσης του έργου του για την Ελλάδα.

Όλα αυτα τα χρόνια οι πληροφορίες του βοήθησαν πολλούς πελάτες του Κέντρου Συναισθηματικής Έρευνας να γίνουν θεραπευτές του εαυτού τους.

Δρ. Βίκυ Σίμου, Ph.d.

Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες

Ο Αμερικανός κλινικός ψυχολόγος Narayan, Singh Khalsa, Ph.d. με ειδίκευση στη φυσική ιατρική και μεταφυσική ανήκει στους πρωτοπόρους της ψυχοσωματικής της μελέτης των εξαρτήσεων. Χαρακτηρίζει το προφίλ του συμπτώματος και ανιχνεύει το ασυνείδητο και το υπέρ-συνείδητο (ψυχή) αναλύοντας την επίδρασή του στην Ζωή μας.

Το σώμα πάντα δίνει μηνύματα στη συνείδησή μας, όταν ασθενούμε, για να βοηθήσει τη σύνδεση με την ψυχή μας. Ασθενούμε κάθε φορά που έχουμε δυσαρμονία σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο.

Εδώ ο Συγγραφέας ανιχνεύει τις βαθύτερες αιτίες για σοβαρές συμπεριφορές εξάρτισης και επιθυμιών του εθισμού. Με ερωτηματολόγια και τεστ προσωπικότητας καθώς και με γενεολογικά διαγράμματα κατέγραψε βασικά στοιχεία στο προφίλ της προσωπικότητας της εξάρτησης και της δυνατής επιθυμίας για ουσίες ή δραστηριότητες.

Δρ. Βίκυ Σίμου, Ph.d.

 

TIMH: 89,00 euro για τα δύο συγγράμματα

Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες

Όνομα(*)
Invalid Input

Επώνυμο(*)
Invalid Input

Email
Invalid Input

Οδός
Invalid Input

Αριθμός
Invalid Input

T.K
Άκυρο Εισαγωγή

Πόλη
Invalid Input

Τηλέφωνο
Invalid Input

Ποσοτητα
Invalid Input

Από τις εκδόσεις μας

Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες

Αξίζω

Διαταραχές Φαγητού

Γονείς, Έφηβοι & Όρια

Εγχειρίδιο για γονείς

Εγγραφή στο Newsletter*

Βρείτε μας στο

Νέο Site !

Επισκεφτείτε το NΕΟ site της  ΠΡΩΤΗΣ Ελληνικής Εταιρείας Αυτοεκτίμησης και Συμβουλευτικής
www.europe-esteem.gr

Σπίθες

  • "Αισθάνομαι ευτυχής που μπορεί κανείς σε πολύ λίγο χρόνο, κάτι που δεν το φανταζόμουν, να διώξει από πάνω του συναισθήματα αρνητικά μια ζωής. Συναισθήματα kokkiniγια τα οποία υπέφερα πολύ. ΑΘΗΝΑ "
  • "Χωρίς αυτοεκτίμηση δεν πας πουθενά στη ζωή. Χωρίς σεβασμό στον εαυτό σου δεν μπορείς να σταθείς στον κόσμο… Σας ευχαριστώ που βρεθήκατε ως φάρος να μου δείξετε την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει το καράβι του εαυτού μου στη θάλασσα της ζωής… ΛΑΡΙΣΑ"
  • "Είναι ένα πολύ ωραίο σεμινάριο, διαφωτιστικό, βοηθητικό για προσωπική και επαγγελματική βοήθεια. Να είστε γερή και δυνατή, να δίνετε τις γνώσεις σας να τις μοιράζεστε μ’όλους εμάς που θέλουμε να kitriniβοηθηθούμε και να βοηθήσουμε. "