• Εκδόσεις
  • Εγχειρίδιο για γονείς

Εγχειρίδιο για γονείς

Εγχειρίδιο για γονείς

Το βιβλίο «εγχειρίδιο για γονείς» δεν είναι τόσο ενα αλφαβητάρι θεωρίας, όσο ένα πρακτικό σύνολο  απο δοκιμασμένες μεθόδους, συμβουλές και τεχνικές και αρκετή κοινή λογική. Περιέχει σαφείς, πρακτικές συμβουλές σε πολλά θέματα: από το πώς να πολεμήσετε τους «μπαμπούλες» και να αποδεχθείτε τους φανταστικούς φίλους, μέχρι το πώς να χτίσετε χαρακτήρες και πώς να ασχοληθείτε με τον κίνδυνο των ναρκωτικών, την πίεση απο τους συνομήλικους και άλλους κοινωνικούς κινδύνους.

Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει το τρόπο να αποκτήσετε τις ικανότητες για να καλλιεργήσετε τη στοργική, υποστηρικτική και αιώνια πηγή της γονικής αγάπης απο την οποία αναπτύσσονται επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι ενήλικές με σιγουριά και ωριμότητα. Είτε βρίσκεστε στην αρχή είτε βρίσκεστε στο τέλος των υποχρεώσεων.

TIMH: 18,00 euro

 

 

Εγχειρίδιο για γονείς

Όνομα(*)
Invalid Input

Επώνυμο(*)
Invalid Input

Email
Invalid Input

Οδός
Invalid Input

Αριθμός
Invalid Input

T.K
Άκυρο Εισαγωγή

Πόλη
Invalid Input

Τηλέφωνο
Invalid Input

Ποσοτητα
Invalid Input

Από τις εκδόσεις μας

Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες

Αξίζω

Διαταραχές Φαγητού

Γονείς, Έφηβοι & Όρια

Εγχειρίδιο για γονείς

Εγγραφή στο Newsletter*

Βρείτε μας στο

Νέο Site !

Επισκεφτείτε το NΕΟ site της  ΠΡΩΤΗΣ Ελληνικής Εταιρείας Αυτοεκτίμησης και Συμβουλευτικής
www.europe-esteem.gr

Σπίθες

  • "Αισθάνομαι ευτυχής που μπορεί κανείς σε πολύ λίγο χρόνο, κάτι που δεν το φανταζόμουν, να διώξει από πάνω του συναισθήματα αρνητικά μια ζωής. Συναισθήματα kokkiniγια τα οποία υπέφερα πολύ. ΑΘΗΝΑ "
  • "Χωρίς αυτοεκτίμηση δεν πας πουθενά στη ζωή. Χωρίς σεβασμό στον εαυτό σου δεν μπορείς να σταθείς στον κόσμο… Σας ευχαριστώ που βρεθήκατε ως φάρος να μου δείξετε την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει το καράβι του εαυτού μου στη θάλασσα της ζωής… ΛΑΡΙΣΑ"
  • "Είναι ένα πολύ ωραίο σεμινάριο, διαφωτιστικό, βοηθητικό για προσωπική και επαγγελματική βοήθεια. Να είστε γερή και δυνατή, να δίνετε τις γνώσεις σας να τις μοιράζεστε μ’όλους εμάς που θέλουμε να kitriniβοηθηθούμε και να βοηθήσουμε. "