1

 

Διαχείριση του Πένθους

 

Διαχείριση του Πένθους

Ο στόχος της θεραπείας είναι να διδάξει βαθύτατες και λεπτότατες δεξιότητες διαχείρισης του πένθους. Κι αυτό γίνεται μέσα από τη χρήση κι εφαρμογή στην πράξη, πρωτοπόρων τεχνικών έκφρασης και διαχείρισης των συναισθημάτων, φτιάχνοντας το κουτί του πένθους μέχρι να χτιστεί ο νέος σκοπός για να μπορεί το άτομο να συνεχίσει την ζωή του. Τεχνικές που μιλούνε στο δεξί μας ημισφαίριο οπού και υπάρχει ο μηχανισμός αυτοθεραπείας. Τα μέσα μπορεί να είναι η μουσική, η κίνηση, η τέχνη μέσα από το κολλάζ, τον πηλό, τη ζωγραφική και τις κατασκευές και συγκεκριμένες συνταγές για το κάθε άτομο κλινικής ύπνωσης.
Οι βιωματικές εμπειρίες αυτές προσπερνούν την γλωσσική έκφραση, που έτσι κι αλλιώς αδυνατεί να ‘χωρέσει’ τον πόνο της απώλειας. Οι Τεχνικές διεισδύουν στο βαθύτερο κόσμο των συναισθημάτων, θεραπεύοντας με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

2

Πληροφορίες για τις θεραπείες στείλτε email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο CY: (+357)97890005

GR: (+30)2109627259

SMS: (+30)69779112222

E-mail: simoueq@gmail.com

Φόρμα Επικοινωνίας
Για την φόρμα επικοινωνίας
κάντε κλίκ ΕΔΩ!