Σκοπός μας είναι να οδηγήσουμε τον άνθρωπο στο προσωπικό του μονοπάτι ανάπτυξης με προσέγγιση αποδοχής, αλήθειας, δημιουργίας, ευρύτερη γνώση της ζωής και των συνανθρώπων του. Έτσι το άτομο βρίσκει την δύναμη του και την αυθεντικότητα του, χτίζει τη αυτοεκτίμηση του ώστε να έχει σχέσεις αγάπης και ανθρωπιάς.
 • Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες
  Μηνύματα απο το Σώμα

  Κάντε κλίκ για πληροφοριές
  ή παραγγελία.

 • Διαταραχές Φαγητού

  Κάντε κλίκ για πληροφορίες
  ή παραγγελία.

 • Γονείς, έφηβοι και όρια

  Κάντε κλίκ για πληροφορίες
  ή παραγγελία.

 • Εγχειρίδιο για ΓΟΝΕΙΣ

  Κάντε κλίκ για πληροφορίες
  ή παραγγελία.

 • axizo thumb

  Αξίζω - Αυτοεκτίμηση & Σχολική Ηλικία

  Κάντε κλίκ για πληροφορίες.

Νέοι Γονείς

Να μάθουν οι γονείς να εργάζονται για τα παιδιά τους με νέα μέσα, πνευματικά. Ένα παιδί, που κάθε μέρα θα τρέφεται ή θα εμπλουτίζεται μ΄ αυτά τα στοιχεία θα καταπλήξει αργότερα ολόκληρο τον κόσμο.

Να μάθουν οι γονείς να έλκουν στοιχεία πιο αιθέρια και να τα προβάλουν πάνω στα παιδιά τους. Να αναδύσουν οι γονείς την ποιότητα της Αγάπης στον  εαυτό τους γιατί μόνο αυτή προκαλεί  πραγματικές  αλλαγές  στο  παιδί.

Διαβάστε σχετικά μια ενδιαφέρουσα εργασία με τίτλο "Είμαι καλός γονιός;"

Πρόληψη. Νέα ζευγάρια.

Να  προετοιμαστούν τα νέα ζευγάρια  ώστε  οι  σκέψεις,  τα  συναισθήματα  τους  και η συμπεριφορά τους να έλξει  στην  οικογένεια  τους  όντα  εξαίρετα. ΜΙΑ  ΑΝΑΤΡΟΦΗ  ΑΡΧΙΖΕΙ  ΠΡΙΝ ΑΠΟ Η ΓΕΝΝΗΣΗ Γνώση σε ποια εσωτερική ψυχική κατάσταση πρέπει  να  βρίσκεται  το  ζευγάρι  πριν  τη  στιγμή  της  σύλληψης

Περίοδος Εγκυμοσύνης
Η σημαντικότερη περίοδος για τη προστασία του παιδιού. Η οικοδόμιση του υγιούς φυσικού, συναισθηματικού και ενεργειακού σώματος. Το παιδί παίρνει όλα τα υλικά από τη μητέρα του.

Το  πρόγραμμα αυτό δεν είναι απλά μια εκπαίδευση γονέων.
Είναι ένα σχέδιο για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Κύκλοι Εκπαίδευσης

Ομάδες θετικής ψυχολογίας - αυτοεκτίμησης

Σύλληψη/Εγκυμοσύνη.
Το ενός έτους παιδί.
Το δίχρονο παιδί
Το τρίχρονο παιδί.
Το τετράχρονο παιδί.
Το πεντάχρονο παιδί.

Το  εσωτερικό  παιδί  των  Γονέων
Μια θαυματουργή  εργασία από τη γέννηση έως  και την  εφηβεία. Για  όλα  τα  άτομα  πάνω  από  20  ετών. Η  σημαντικότερη  πρόληψη  για  την   κακοποίηση  στα  παιδιά  μας. Ταυτόχρονα  η  δική  μας  απελευθέρωση  από  τα  τραύματα  της παιδικής μας ηλικίας.  Το  τελείωμα  των  ψυχοσωματικών  συμπτωμάτων  και  ασθενειών  μας. Η  ανάδυση της δημιουργικότητας  και της  χαράς. Η  απόσυρση του τραύματος και  η  ανάκληση  των  δυνάμεών  μας. Αυτό  που  γνωρίζουμε, αυτό διδάσκουμε. Να  σταματήσει  ο αυτόματος πιλότος των  γονέων προς  τα παιδιά  μας.

Πληροφορίες στα σεμινάρια.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο CY: (+357)97890005

GR: (+30)2109627259

SMS: (+30)69779112222

E-mail: simoueq@gmail.com

Φόρμα Επικοινωνίας
Για την φόρμα επικοινωνίας
κάντε κλίκ ΕΔΩ!