Γίνε πιστοποιημένος NLP σύμβουλος και Κλινικός Υπνοθεραπευτής

Ενδεικτικά σχόλια από τους πιστοποιημένους θεραπευτές Κλινικής Ύπνωσης:

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της κλινικής ύπνωσης είναι το πιο ισχυρό ψυχοθεραπευτικό εργαλείο που έχω διδαχτεί μέχρι σήμερα. Μια ομαλή διαδικασία τόσο για τον θεραπευόμενο, όσο και για τον θεραπευτή. Ανταποκρίνεται σε μεγάλο εύρος διαταραχών και επιπλέον η ύπνωση μπορεί να θεραπεύσει ψυχικά τραύματα χωρίς να προκαλέσει επανατραυματισμούς όπως συμβαίνει με τις περισσότερες άλλες μεθόδους. Η κα Σίμου δουλεύει με πολύ μεγάλη συνέπεια, η δημιουργικότητά της είναι πηγή έμπνευσης και η πείρα και οι γνώσεις της στάθηκαν το πιο ισχυρό έδαφος για να χτίσουμε μια νέα θεραπευτική ταυτότητα. Πέρα από τη θεωρητική εκπαίδευση, η πρακτική εξάσκηση σε θεραπευόμενους που εξασφάλιζε το ίδιο το κέντρο είναι το πιο ουσιαστικό κομμάτι για να ολοκληρώσει ένας εκπαιδευόμενος την εκπαίδευση του. Η εποπτεία τέλος, ήταν πολύ ουσιαστική. Η κα Σίμου ήταν πάντα στο πλάι μας για να μας καθοδηγήσει, να μας τονίσει λεπτές γραμμές στη θεραπεία και να μας δώσει κατευθυντήριες οδηγίες μέχρι και για να τα πιο σύνθετα περιστατικά.

A.K., Ψυχολόγος

Η ύπνωση και όσα διδάχθηκα δίπλα στην κα Σίμου ήταν για μένα ένα απρόσμενο δώρο που το έβαλα στο κουτί με τους θησαυρούς μου. Εκπληκτικό άγγιγμα ψυχής στην εξελικτική μου διαδικασία. Φεύγω με περισσότερη τρυφερότητα και ανθρωπιά. Έδωσα και πήρα. Απόλαυσα τα δώρα της θεραπείας που κατά καιρούς έδινα να απλώνονται και στα δικά μου παγωμένα μονοπάτια. Είδα τη σχέση θεραπευτή- θεραπευόμενου από πολύ κοντά, είσαι τις αλλαγές που γίνονται στον ένα να περνάνε σαν ευλογία σε όλους μας. Απλές τεχνικές, δομημένη διαδικασία, γρήγορα αποτελέσματα. Μόνη προϋπόθεση πέρα από την κατανόηση της θεωρίας, η δέσμευσή μας να καλέσουμε και να προκαλέσουμε την αλλαγή πρώτα στο δικό μας εαυτό. Ευχαριστώ για την προσφορά της γνώσης, για το ανθρώπινο πλησίασμα και για το πρότυπο της δασκάλας που πάντα εξελίσσεται στο ανθρώπινο και στο πνευματικό.

Α. Α., Εκπαιδευτικός, Σύμβουλος Αυτοεκτίμησης

Σήμερα είμαι κλινικός θεραπευτής. Στην επαγγελματική μου ζωή έκανα ένα πολύ μεγάλο βήμα, πήρα απίστευτη γνώση, εργαλεία, τεχνικές που θα συνδυάσω με την αυτοεκτίμηση που πρόσφατα ολοκλήρωσα και αυτόν τον τομέα εκπαίδευσης.

Το εκπαιδευτικό κομμάτι είναι πολύ δυνατό, κυρία Βίκυ μας δώσατε απίστευτη γνώση, είστε μαι καταπληκτική δασκάλα και ανυπομονώ για τη συνέχεια του ανώτερου επιπέδου. Έχετε πολλή γνώση να δώσετε και πιστεύω ότι η κλινική ύπνωση έχει πολύ μέλλον και εδώ στην Ελλάδα και θα πάρει την αναγνώριση της σοβαρότητας και της αποτελεσματικότητάς της. Ήδη έχω ξεκινήσει πρακτική εξάσκηση με το υλικό που έχω στα χέρια μου και νιώθω απόλυτη σιγουριά για να εργαστώ.

Σε προσωπικό επίπεδο βίωσα μεγάλες και γρήγορες αλλαγές στη ζωή μου, νιώθω πιο χαλαρή, γαλήνια, γεμάτη σιγουριά. Γνώρισα αξιόλογα άτομα στην ομάδα, ένιωσα πιο ανθρώπινη και διδάχθηκα κι εγώ η ίδια από τα περιστατικά, όπως χθες και σήμερα από την Ελίνα και τον Βασίλη και τελικά αυτό είναι μια μαγεία μέσα από τη θεραπεία των άλλων να θεραπεύεται και ο θεραπευτής. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για την παρουσία μου εδώ.

E. Σ., Νοσηλεύτρια, Σύμβουλος Αυτοεκτίμησης

Τους τελευταίους μήνες έρχομαι σε επαφή με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μέθοδο θεραπείας. Έχω εκτιμήσει σε νέα βάση την υπνοθεραπεία, η οποία όσο τη γνωρίζω καλύτερα τόσο με εκπλήσσει. Θεωρώ πολύ σημαντικό συνδυασμό τις γνώσεις και τη διδασκαλία της κ. Σίμου με την πρακτική εφαρμογή της θεωρίας. Τόσο τα περιστατικά στα διήμερα όσο και η προσωπική μου πρακτική με βοήθησαν να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα του τρόπου λειτουργίας αυτής της θεραπείας και τα θεωρώ πολύτιμα εφόδια για το ξεκίνημα της επαγγελματικής μου πορείας.

Σε προσωπικό επίπεδο αισθάνομαι τυχερή και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνειδητοποιήσω καινούρια πράγματα για τον εαυτό μου. Βίωσα την αλλαγή που προσφέρει η ύπνωση σε συναισθηματικό επίπεδο και αυτή η εμπειρία με ώθησε να εκτιμήσω τη μέθοδο περισσότερο. Πολλές φορές “έπιανα” τον εαυτό μου να εκπλήσσεται από την αμεσότητα της κ. Σίμου η οποία έβλεπε κατευθείαν την ουσία των πραγμάτων και δεν έμενε στην επιφάνειά τους. Πιστεύω και νιώθω ότι μέσα από αυτήν τη διαδικασία βελτιώθηκα και εξελίχθηκα σαν άνθρωπος και εύχομαι το μέλλον να με επιβεβαιώσει.

Κ. Υ., Ψυχολόγος

κ. Σίμου, σεβαστή μας δασκάλα, Βίκυ.
Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε χθες. Θέλησες λοιπόν να σου γράψουμε γι' αυτό.
Είμαι λοιπόν πλέον κλινικός υπνοθεραπευτής... Η εκπαίδευση μου αυτό το διάστημα ήταν άρτια. Ακριβώς όμως επειδή ήταν τόσο καλή, έχω τη γνώριμη αίσθηση πως ήταν λίγη. Πλούσια, εστιασμένη στα σύγχρονα προβλήματα, με επιστημονική βάση και ολοκληρωμένη. Εξαιρετική η παρουσία περιστατικών κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Πολύ δύσκολο να εκθέσει τη δουλειά του έτσι ένας θεραπευτής. Μπράβο σου. Νιώθω πραγματικά ότι δε θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από τη δασκάλα, τίποτα περισσότερο από την εκπαίδευση.

Η δουλειά μου έχει είδη πάει ένα βήμα μετά. Εργάζομαι 16 χρόνια με ανθρώπους, όμως νιώθω ότι το καινούριο που γνώρισα, το χρειαζόμουν και εγώ σα θεραπευτής. Πολύ μεγάλη η δύναμη της ύπνωσης, το έχω διαπιστώσει προσωπικά στην δική μου δουλειά. Επίσης όμως, πολύ ξεκούραστο, και τόσο υγιές και για εμένα τον ίδιο. Χαίρομαι να δουλεύω έτσι!

Προσωπικά είχα δουλέψει 4 χρόνια με τριπλή εβδομαδιαία συνεδρία ψυχανάλυσης στην αρχή της καριέρας μου. Νιώθω ότι υπήρχαν φορές που άγγιξα περισσότερο κάποια θέματα μέσα στο χρόνο αυτό. Ίσως να είμαι και πιο έτοιμος σα φάση ζωής, μπορεί, επειδή όμως ξέρω τον εαυτό μου λιγάκι, πιστεύω πως η διαδικασία της ύπνωσης έχει μια μαγική δύναμη, μια μοβ δύναμη, που τα ξεκλειδώνει όλα.

Βίκυ ευχαριστώ. Ευχαριστώ ειδικά για την τελευταία συνάντηση. Τιμή μου που σε γνώρισα. Δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Άλλωστε και την επόμενη χρονιά μαζί θα είμαστε. Καλή δύναμη και καλό καλοκαίρι.

Α.Π., Κλινικός Ψυχολόγος

Επικοινωνία

Τηλέφωνο CY: (+357)97890005

GR: (+30)2109627259

SMS: (+30)69779112222

E-mail: simoueq@gmail.com

Φόρμα Επικοινωνίας
Για την φόρμα επικοινωνίας
κάντε κλίκ ΕΔΩ!