Η επιστήμη επιτέλους επιβεβαιώνει , ότι άνθρωποι απορροφούν ενέργεια ο ένας από τον άλλο.

Αναρτήθηκε στις 15/04/2017

Από τον Michael Forrester μέσα από τον ιστότοπο Prevent Disease

.png

Μια ομάδα βιολογικής έρευνας, στο Πανεπιστήμιο του Bielefeld, έκανε μια πρωτοποριακή ανακάλυψη, που δείχνει ότι τα φυτά μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλα φυτά ως εναλλακτική πηγή άντλησης ενέργειας. Η διαπίστωση αυτή θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο για το μέλλον της βιοενέργειας, παρέχοντας εν τέλει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι αντλούν ενέργεια από τους άλλους με τον ίδιο τρόπο.

 

Τα μέλη της ομάδας βιολογικής έρευνας του καθηγητή Dr. Olaf Kruse, επιβεβαιώνουν για πρώτη φορά ότι ένα φυτό, το πράσινο μικροφύκος “Χλαμυδομονάς του Ράινχαρτ”, δεν χρησιμοποιεί μόνο τη φωτοσύνθεση, αλλά έχει και μια εναλλακτική πηγή ενέργειας: μπορεί να αντλήσει ενέργεια από άλλα φυτά. Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν αυτή την εβδομάδα στο ηλεκτρονικό περιοδικό Nature Communications, από το φημισμένο περιοδικό Nature.

Τα λουλούδια χρειάζονται νερό και φως για να αναπτυχθούν και οι άνθρωποι δεν διαφέρουν. Τα σώματα μας είναι σαν σφουγγάρια που ρουφάνε το περιβάλλον. «Αυτός

είναι ακριβώς ο λόγος, για το ότι υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, που αισθάνονται άβολα σε ομάδες, όπου υπάρχει ένα συγκεκριμένο μείγμα ενέργειας και συναισθημάτων», δήλωσε η ψυχολόγος και ενεργειακή θεραπεύτρια Dr. Olivia Bader­Lee.

 

Τα φυτά χρησιμοποιούν για τη φωτοσύνθεση το διοξείδιο του άνθρακα, το νερό και το φως. Σε μια σειρά πειραμάτων, ο καθηγητής Dr. Olaf Kruse και η ομάδα του, καλλιέργησαν το μικροσκοπικό είδος πράσινης άλγης “Χλαμυδομονάς του Ράινχαρτ” και παρατήρησαν ότι, αυτά τα μονοκύτταρα φυτά, όταν βρίσκονται αντιμέτωπα με την έλλειψη ενέργειας, μπορούν εναλλακτικά να αντλήσουν ενέργεια από την κυτταρίνη γειτονικών φυτών. Η άλγη εκκρίνει ένα ένζυμο (το αποκαλούμενο Κυτταρολάση) το οποίο «χωνεύει» την κυτταρίνη, σπάζοντάς την σε μικρότερα μέρη σακχάρου. Αυτά στη συνέχεια μεταφέρονται στα κύτταρα και μετατρέπονται σε πηγή ενέργειας: έτσι η άλγη μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια συμπεριφορά επιβεβαιώνεται σε ένα φυτικό οργανισμό», λέει ο καθηγητής Kruse. «Το ότι η άλγη μπορεί να χωνέψει κυτταρίνη, έρχεται σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα δεδομένα. Από μια άποψη, αυτό που βλέπουμε είναι φυτά να τρώνε φυτά.» Επί του παρόντος, οι επιστήμονες μελετούν κατά πόσο αυτός ο μηχανισμός μπορεί επίσης να βρεθεί και σε άλλα είδη μικροφύκων. Τα προκαταρκτικά ευρήματα δείχνουν ότι μπορεί.

 

«Όταν οι ενεργειακές μελέτες θα γίνουν πιο προηγμένες τα επόμενα χρόνια, θα το δούμε τελικά αυτό, να μεταφράζεται και στα ανθρώπινα όντα» δήλωσε η BaderLee. «Ο ανθρώπινος οργανισμός μοιάζει πάρα πολύ με φυτό, αντλεί την απαραίτητη ενέργεια για να τροφοδοτήσει συναισθηματικές καταστάσεις και αυτό μπορεί, να ενεργοποιήσει τα κύτταρα ή να προκαλέσει αύξηση της κορτιζόλης και να τα διασπάσει, ανάλογα με το συναισθηματικό ερέθισμα.»

 

Η BaderLee τονίζει ότι ο τομέας της βιοενέργειας, τώρα περισσότερο από ποτέ, βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι οι μελέτες για το φυτικό και ζωικό κόσμο, σύντομα θα μεταφράσουν και θα αποδείξουν, αυτό που οι μεταφυσικοί ερευνητές γνωρίζουν από καιρό - ότι οι άνθρωποι μπορούν να θεραπεύσουν ο ένας τον άλλον, απλά μέσω της μεταφοράς ενέργειας, όπως ακριβώς κάνουν τα φυτά. «Ο άνθρωπος μπορεί να απορροφήσει ενέργεια και να θεραπευτεί μέσα από άλλους ανθρώπους, ζώα, και κάθε μέρος της φύσης. Αυτός είναι ο λόγος που η επαφή με τη φύση είναι συχνά αναζωογονητική και τονωτική για τόσους πολλούς ανθρώπους» , καταλήγει.

 

 

 

 

 

 

 

Εδώ είναι πέντε εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τον ενεργειακό σας χώρο και να αποτρέψετε την εξάντληση της δικής σας ενέργεια καθώς αποδεσμεύετε την ενέργεια άλλων ανθρώπων:

 

 

 

Μείνετε επικεντρωμένοι και γειωμένοι. Εάν είστε επικεντρωμένοι στον πνευματικό εαυτό σας (αντί για τον αναλυτικό ή το εγώ σας) θα νιώσετε αμέσως αν κάτι έχει αλλάξει στον ενεργειακό σας χώρο. Εάν είστε πλήρως γειωμένοι, μπορείτε εύκολα με την πρόθεσή σας, να αποδεσμεύσετε την ενέργεια και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων μέσα από τον δεσμό γείωσής σας.

 

Βρεθείτε σε κατάσταση μη αντίστασης. Αυτό στο οποίο φέρουμε αντίσταση, τείνει να προσκολλάται. Εάν αισθάνεστε άβολα γύρω από ένα συγκεκριμένο άτομο ή μέσα σε μια ομάδα, μην προβάλετε αντίσταση προκειμένου να προστατεύσετε τον εαυτό σας, καθώς αυτό το μόνο που θα κάνει είναι να κρατήσει την ξένη ενέργεια κολλημένη στο χώρο σας. Περάστε σε μια κατάσταση μη αντίστασης, οραματιζόμενοι ότι το σώμα σας είναι καθαρό και διάφανο σαν ένα γυάλινο ποτήρι με καθαρό νερό. Με αυτό τον τρόπο, αν κάποιος σας φερθεί ακυρωτικά, η ενέργεια αυτή θα σας διαπεράσει και θα φύγει.

 

Γίνετε κύριοι του προσωπικού χώρου της αύρας σας. Ο καθένας μας έχει μια ενεργειακή αύρα που περιβάλλει το σώμα. Αν δεν είμαστε κύριοι αυτού του προσωπικού χώρου, τότε είμαστε ευάλωτοι στις ξένες ενέργειας που εισέρχονται. Το να αποκτήστε επίγνωση των ορίων της αύρα σας (περίπου ένα μήκος χεριού γυρω από το σώμα σας, πάνω και κάτω), είναι ένας τρόπος να γίνετε κύριοι αυτού του προσωπικού χώρου.

 

Κάντε έναν ενεργειακό καθαρισμό. Το χρυσό χρώμα έχει υψηλή δόνηση η οποία είναι χρήσιμη για το ξεκαθάρισμα και την απομάκρυνση της ξένης ενέργειας. Φανταστείτε το χρυσό ακροφύσιο ενός ντους πάνω από την αύρας σας (περίπου ένα μέτρο πάνω από το κεφάλι σας) και ανοίξτε το, επιτρέποντας καθαρή χρυσή ενέργεια να ρέει μέσα από την αύρα και το σώμα σας και να φεύγει προς τα κάτω μέσω της γείωσής σας. Θα νιώσετε αμέσως καθαροί και ανανεωμένοι.

 

Καλέστε πίσω την ενέργειά σας. Όταν διατηρούμε όλη την ενέργειά μας στον χώρο μας, απομένει λιγότερος χώρος για να εισέλθουν οι ενέργειες των άλλων. Αλλά όταν εστιάζουμε σε άλλους ανθρώπους ή σε δραστηριότητες, μερικές φορές σκορπάμε την ενέργειά μας τριγύρω. Δημιουργήστε την εικόνα ενός λαμπερού χρυσού ήλιου, λίγα μέτρα πάνω από το κεφάλι σας, και αφήστε τον να γίνει ένας μαγνήτης, όπου θα τραβήξει πάνω του όλη την διάσπαρτη ενέργειά σας (και θα την εξαγνίσει κάνοντάς την πάλι χρυσή). Στη συνέχεια κατεβάστε τον από την κορυφή της αύρας μέσα στο σώμα σας, και αφήστε τον να απελευθερώσει την ενέργεια, πίσω στον προσωπικό σας χώρο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

Τηλέφωνο CY: (+357)97890005

GR: (+30)2109627259

SMS: (+30)69779112222

E-mail: simoueq@gmail.com

Φόρμα Επικοινωνίας
Για την φόρμα επικοινωνίας
κάντε κλίκ ΕΔΩ!